Maden du henter

HOS OS ER DU I RENE OG SIKRE HÆNDER
Vi prioriterer køkkenhygiejnen og fødevaresikkerhed meget højt,  og er godt uddannet indenfor området. Vi behandler fødevarerne efter alle vejledninger fra fødevarestyrelsen.  Det betyder eksempelvis at alt fisk bliver frosset ned til -20° i mindst 24 timer og at vi opbevarer den ved lav temperatur, indtil den bliver anvendt.


VEJLEDNING TIL DEN BEDSTE SUSHI

Din sushi er bedst lige når den er lavet, det er derfor en god ide at spise din sushi så snart det er muligt.


Din sushi bliver påvirket primært at to ting; luft og tid. Luften gør risene tørre og kedelig, tiden forringer kvaliteten af fisken.


Hvis du er nød til at opbevare din sushi i et stykke tid før du skal spise, gør du det bedst ved at stille det i køleskabet i den æske du har fået den i.  Inden du serverer din sushi er det en god ide at lade kassen med sushi stå udenfor køleskabet et stykke tid, da sushi smager bedst ved stuetemperatur. Vent med at anrette på tallerkerner og fade indtil lige før du vil spise din sushi. 



TILBEHØR FØLGER MED
Alle menuer indeholder spisepinde, soja, wasabi, og syltet ingefær.


BÆREDYGTIGHED

Vi vil gerne have fokus på bæredygtighed. Vi har derfor valgt at fokusere på to indsatsområder;

     Emballage: Vi bruger bæredygtig emballage i den udstrækning det er muligt, og er hele tiden på udkik efter nye muligheder.

     Madspild: Vi forsøger at reducere madspild, det gør vi på den ene side ved fortrinsvis at være ordreproducerende og på den anden side ved ikke at have for stort et menukort. 




Hvem er vi?


Vi er passioneret omkring Sushi og god mad. Vi ønsker at være med til at sushi ikke kun er noget du kan få i de større byer, men også noget som du kan nyde i mindre byer. Steen Brunebjerg som står bagved Nordisk Sushi har en levnedsmiddel uddannelse med fokus på fødevaresikkerhed og fødevareudvikling.

Kontakt os

 +45 42611151 

Ved Super Brugsen Bjerringbro

Markedsgade 1B, 8850 Bjerringbro


Hos Shielas Cafe og Brasserie

Østergade 26A, 8450 Hammel.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes